Grafisch Ontwerp Banner

Grafisch
Ontwerp

” A user interface is like a joke. If you have to explain it, it’s not that good. ”  Martin Leblanc

Grafisch ontwerp is niet meer weg te denken in de huidige tijdsgeest. Het bouwt je imago. Het verteld jouw verhaal, waarin de consument zonder na te denken de intentie snapt.

Of het nu een logo is, een huisstijl, visitekaartjes of een website. Wij staan te trappelen om jouw uitdaging aan te nemen en het concept te vertalen naar een functioneel eindproduct.

Handgemaakte
designs volgens
jouw wensen

Diensten

Wat wij allemaal voor jou kunnen betekenen


Huisstijl Ontwerp

Je imago is belangrijk. Wat je uitstraalt geeft een bepaald gevoel mee. Val jij genoeg op? Opvallen betekend gezien worden, waardoor je business groeit.

sakui-icon-red-03
Logo Ontwerp

Van essentieel belang. Een logo blijft hangen, mits het de juiste intentie heeft. Wij maken jou logo, compleet met de hand gemaakt, waarin jouw verhaal terug komt.

speech-03
Offline Marketing

Wil je jouw bereik vergroten? Dat kan! Samen bouwen we de juiste campagne door middel van offline materialen om klanten te werven.

brochure
Flyer / brochure

Of je nu op de beurs staat of extra bereik nodig hebt, wij vertalen jouw verhaal met de producten of diensten naar een kloppende flyer of brochure.

presentation
Presentatie

Sta je geregeld op de beurs of van plan om jouw bedrijf te gaan promoten? Hiervoor heb je de juiste middelen nodig om jouw stand eruit te laten springen.

photo-camera-03
Fotografie

Al moe van de eindeloze stock foto’s? Geen nood, wij fotograferen op locatie of in een studio. Op deze manier genereer je altijd unieke content.

Proces

Het verloop van de opdracht en de realisatie
tot een werkend concept.

Wij houden van transparantie. Hiermee willen wij je een sneakpeak geven in hoe de kok het bereid in onze keuken.

Zoals de kok zijn gerechten decoreerd voor het smakelijk oog, is design het brede spectrum waarnaar ieders smaak gevonden mag worden.

We zullen na iedere stap gezellig bijkletsen en de vorderingen bespreken. Zo weet jij altijd hoe we ervoor staan en je wensen worden nagestreefd.

Ontwerp Fase
Ontwerp Fase

Uniqueness is
always visible

Benieuwd?

Bekijk ons werk waar wij super trots op zijn!

Flag

Met ons spectrum nemen wij je mee in ons werk voor clienten die jou voor waren. Met een gevarieerd portfolio in grafisch ontwerp, complete huisstijlen, logo ontwerp en meer. Zo hopen wij jou een beeld te geven over wat de kok in de keuken bereid.

SAMENWERKEN?

Laten we samen werken om jou op te laten vallen


Je vindt ons op

Valeriusstraat 78
6904DS Zevenaar

Email ons
info@sakui.nl

Bel ons
+ 31 6 200 26 988

Copyright 2018 SAKUI さくい